Terengganu Ada Mustapa Ali, Selangor Ada Khalid Ibrahim

15 Sep

Terengganu ada Mustapa Ali, Selangor ada Khalid Ibrahim

Marah betul Tuan Guru Nik Aziz dengan kenyataan yang dibuat oleh Mustapha Ali tentang peralihan kuasa pada 16 September. Menongkah arus … baca sini. Yang menambah kecoh lagi adalah dengan siaran berita di Harakah yang menurut kata ramai ahli PAS, ianya sudah bertukar menjadi lidah rasmi UMNO.

AKu dapat tahu syarikat percetakan yang berkhidmat dengan Harakah adalah milik dan mempunyai kepentingan dengan Mustapha Ali sendiri dan sekarang dengan pengharaman artikel yang di hasilkan oleh TG Nik Aziz lebih menjelaskan keadaan sebenar.

Kalau Mustapha Ali di Terengganu, di Selangor kita ada Tan Sri Khalid Ibrahim. Budak budak PKR dan Reformis dah tak tahan dengan karenah MB ni kerana kekalkan jawatan ramai barua barua UMNO di dalam kerajaan negeri. Dari SUK membawa kepada PBT.

Apa yang mengekalkan sokongan budak budak tu adalah atas perjuangan DS Anwar Ibrahim. Kalau tak der … mungkin PKR tinggal beberapa kerat saja. UMNO pula menanti untuk mengisi ruang kosong peninggalan penyokong PKR. Semuanya muka macam pembangkang, tapi sejak dulu sampai sekarang perjuangan mereka lebih kepada projek projek kerajaan negeri.

Menurut kenyataan dari beberapa orang penyokong HARD CORE PKR … mereka tunggu 16 September. Peralihan kuasa dan minta DS Anwar gantikan tempat MB dengan orang lain yang lebih sayang kepada PKR dan Pakatan Rakyat. Kalau masih MB sekarang … diorang nak chow.

Biar panas bontot …. Dah lah angkut semua orang GUTHRIE penuh kan kerusi anak syarikat Kerajaan Negeri, Khalid juga terus mengekalkan ramai kakitangan yang UMNO tok tok untuk mengawal pergerakan EXCO ….

Penyokong PKR dapat apa? Debu dan asap? Kalau ingat sokongan datang dari UMNO …. kita tunggu lepas 16 September nanti.

http://umnomore.blogspot.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: