Tazkirah – Renungan Untuk Pendokong PR

8 Jul

Dalam kita menghadapi pelbagai cabaran dan dugaan politik yang boleh meruntun semangat kita, renungilah nukilan saifulislam (www.saifulislam.com) :

“PKR yang menang besar itu pasti tidak lupa kepada setiap peluh keringat jentera PAS yang membantu di segenap kawasan yang ditandinginya. DAP juga tidak dapat lari dari kenyataan bahawa kemenangan yang diperolehinya adalah sebahagiannya hasil keterbukaan segelintir orang Melayu dan Muslim yang sanggup memejamkan sebelah mata mereka dari segala catatan silam, atas optimisnya mereka kepada komitmen DAP kepada prinsip-prinsip yang adil dan saksama. Malah PAS juga masih terkenang-kenang betapa nostalgianya PRU 12 apabila bulan purnama dan laungan Takbir disohorkan bukan lagi oleh Melayu (berketayap) semata-mata malah segala jenis Melayu, dan ditambah dengan bukan Melayu dan bukan Muslim.”

Moga ALLAH melindungi kita … Ilal liqa’

SIDANG KARYA KPPR

P/S Tahniah Kepada Warga KPPR yang telah diberi kepercayaan menjadi Penulis Suara Keadilan … Selamat Berjuang , Sesungguhnya Mata Pena Lebih Tajam Dari Mata Pedang .. ALLAHU AKBAR

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: